La Salle l’Alcora ha participat un any més en els XV Jocs Matemàtics que organitza el Col·legi Paterna de La Salle que van tindre lloc el passat 25 de febrer de 2017.

A aquesta ja tradicional Jornada hi participen 11 col·legis de la Comunitat Valenciana i més de 230 alumnes, de 5é i 6é de primària i de tota l’educació secundària. Els Jocs Matemàtics tenen com objectiu estimular i desenvolupar el plaer per les matemàtiques i la resolució de problemes entre els alumnes participants, així com exeperiències de convivència rellevants.

Els col·legis que hem participat són: Ave María de Benimàmet (València), Centro Color de la Pobla de Vallbona, El Armelar de Terramelar, Escolapias de València, La Salle de l’Alcora, Escola Professional La Salle de Paterna, Col·legi La Salle de Paterna, Nuestra Señora de Loreto de València, Col·legi Palma de La Cañada, Sagrada Família de Manises i el Liceo Hispano de Paterna.

Com tots els anys, l’AMYPA del centre col·labora i subvenciona aquesta activitat lúdico-educativa.

Aquests jocs, per la seua antiguitat i nombre de centres participants, són dels més rellevenats de la Comunitat Valenciana.