camión de latas

camión de latas

La proposta educativa de La Salle té la seua essència en l’ensenyament dels valors evangèlics, entre els quals està també el de respectar el nostre entorn. Alhora, també el d’educar en la creativitat amb processos d’aprenentatge innovadors, que comencem a desenvolupar-se de d’infantil i tenen la seua continuïtat en totes les etapes educatives.

És per això, que els alumnes de segon d’ESO, en una unitat on es tractava el tema dels metalls,  han realitzat un projecte en el qual han construït en equips cooperatius, diferents objectes utilitzant llaunes d’alumini.

El treball els ha servit, a més de aprendre les característiques dels materials emprats i estudiats, com portar a terme un projecte en equip, planificant-se la feina per a les diferents sessions de treball per traure idees, consensuar el projecte, teballar-lo a partir de les propietats dels metalls vistes a classe, saber-ne com poder treballar-los i, a més a més, exposar-los; un treball que, a més de reciclar i conscienciar sobre la importància de mantenir el nostre entorn natural bé, transforma, amb creativitat, els residus en obres artesanals originals.