En La Salle ens preocupem de l’orientació dels nostres alumnes una vegada acaben els estudis obligatoris, per tal de que cadascun d’ells, una vegada deixen el nostre centre, puguen estudiar allò que els agrada i s’adapte a les seues característiques.

Des del Departament d’Orientació, dins del Plà d´Orientació Acadèmic i Professional (POAP) s´apliquen proves psicomètriques destinades a avaluar els interessos professionals del alumnes, es fan tutories, entrevistes individuals amb alumnes i famílies i visitem els dos instituts de la localitat.

A més enguany hem tingut informació de primera mà, ex-alumnes nostres han vingut a visitar als alumnes de 4t d’ESO i els han parlat de com és la vida en l’institut, quines coses els costen més i menys i algun que altre consell per que les coses els vagen bé.

Donar les gràcies als alumnes de 4t d’ESO del curs 17-18 per haver tornat al seu col·legi, on sempre tenen les portes obertes i  haver dedicat aquest temps en ajudar a altres companys que l’any pròxim es trobaran en la mateixa situació que ells