El alumnes de 3r i 4t d’Eso visiten la planta Vaersa a Castelló convidats per l’Ajuntament de l’Alcora.

A la planta van visualitzar un vídeo en el que es veu com reben els  residus d’envasos procedents de la recollida selectiva i com en aquesta planta, per mitjà de sistemes d’alta tecnologia se separen en les fraccions següents: envasos fèrrics, envasos no fèrrics, PET, PEAD, film, brick i mescla de plàstics.

Després van fer una sèrie de dinàmiques per tal deconscienciar-los de la importància del reciclatge, els beneficis que aporta i el poc que costa fer un consum responsable.

Els alumnes han aprés a quin contenidor han d’abocar certs objectes, que  no sabien exactament on deixar-los i altres, que si en el punt de recollida selectiva que està prop de la nostra casa no es troba el contenidor per tal de recollir-los tenim la opció de portar-los a l’ecoparc o fins i tot ales farmàcies com és el cas dels medicaments i envasos que els contenen.

Des del centre s’agraeix a l’Ajuntament de possibilitar als alumnes una major sensibilització, ja que cuidar el medi ambient és responsabilitat. Una iniciativa que és d’agrair i per repetir. Per poc que fem, qualsevol acció com aquesta suma en la conservació del Medi Ambient.